Hobby blog, ötletek kicsiknek, nagyoknak

Hobby blog, ötletek kicsiknek, nagyoknak

Miről szól ez a "hobby blog"?

2016. június 02. - Wolfbetta

kreativ_blogra_munkaim.jpg

Kedves Látogatóm!

 

Bizonyára kíváncsi vagy arra, hogy mi mindenről fog ezen a blogon szó esni. Nos, konkrét tartalomjegyzékkel nem szolgálhatok. Erről is, arról is, sok dologról, ami a hobby kategóriába belefér. Igyekszem gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szolgálni ötletekkel. Ha van kedved, csatlakozz hozzám és készítsd el Te is őket.

 

Most néhány mondatban magamról:

 

Szeretek írni, gyerekeknek, felnőtteknek, csak úgy magamnak, időnként a nyilvánosságnak. Verseimmel, prózáimmal Farkas Erzsébet (Wolfbetta) szerzői név alatt találkozhatsz az interneten.

Ez mellett azonban folyamatosan pörög az agyam valami újdonságon, amit legtöbbször saját magam szoktam elkészíteni, megvalósítani. Legyen szó barkácsolásról (egy asztalka elkészítéséről, vagy mozaikkal történő felújításáról, egyszerűbb polc készítéséről, ruhadarab átalakításáról, párnahuzat, függöny, netán gyerekeknek báb varrásáról, ünnepi, illetve lakásdíszek, játékok létrehozásáról különféle hozzávalókból (papír, karton, filc, textil, fa, növények, gyöngy, stb..., azaz mindenből, ami éppen fellelhető).

kreativ_blogra_eszkozok.jpg

 

Szóval alkalomtól és hangulatomtól függ, mit fogok alkotni. Tulajdonképpen ez nem új keletű nálam, hiszen, mióta az eszemet tudom, mindig is ilyen voltam. Mostanra azonban arra az elhatározásra jutottam, ezentúl egy blog keretein belül megmutatom kreálmányaimat, időnként sémákkal, elkészítési útmutatókkal, képekkel.

 

Bízom benne, hogy látva, nem ördöngösség egy-egy praktikus, vagy mutatós dolgot összehozni, talán Te is bátorságot merítesz és hasznosítani tudod ezeket az ötleteket Persze, szívesen látlak akkor is, ha csak nézegelődni, olvasgatni szeretnél (én is sok helyre bekukkantok,  ki tudja hol fogok rálelni a következő ihletadómra, a neten,  az utcán, egy boltban, netán egy kirakatban).

 

Köszönöm szépen, hogy ellátogattál hozzám. Legközelebb is szívesen várlak! Ha véleményed, javaslatod, kérdésed van, nyugodtan írd meg hozzászólásban.

 

                                                                                   Üdvözlettel:

 

                                                                                                    Farkas Erzsébet (Wolfbetta)

A bejegyzés trackback címe:

https://wolfbetta-kreativ.blog.hu/api/trackback/id/tr908770306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása